FC BARCELONA "Racing - FC Barcelona: Messi regna a El Sardinero (0-2)

El Sardinero és territori Messi. Dos gols de l'argentí, un a cada meitat, han donat el sisè triomf consecutiu al FC Barcelona en el seu compromís contra el Racing de Santander. Ha estat un partit dominat de principi a fi pel conjunt culer, superior en la possessió i determinant en atac, amb un Leo Messi que no s'atura en la seva caça cap a César, el màxim golejador de la història del Club, que ara està a cinc gols.
D'aquesta manera, el Barça segueix a 10 punts del líder, i disposarà ara d'una setmana de descans fins que hagi de visitar el Sánchez Pizjuán dissabte que ve (20 hores).
En una única direcció
Guardiola ha plantejat un partit valent a Santander. Amb una línia de tres defenses, formada per Alves, Mascherano i un recuperat Puyol, el FC Barcelona ha sortit a El Sardinero amb la intenció de tenir tota la possessió possible. Ho ha aconseguit fàcilment, sobretot perquè al Racing, plantat amb els seus onze homes molt endarrerits, no li interessava gens la pilota. Era qüestió de temps que arribés el primer.
Messi i Cesc, socis perfectes

El primer avís seriós de gol l'ha donat Pedro, amb un xut de rosca que s'ha anat fregant el pal. Després, Iniesta ha teledirigit una rematada a l'escaire. A la tercera, Cesc ha perdonat davant Mario. Després de perdonar una vegada i una altra, finalment s'han associat Cesc i Messi per signar el 0-1, en una jugada iniciada per Xavi. Es feia justícia a Santander.
Cinquanta vegades Messi
Després del gol blaugrana, el Racing s'ha tirat encara més enrere, el que ha permès el Barça jugar més tranquil, pràcticament a plaer, sempre a camp rival. Ni a la primera ni a la segona part els locals han exigit als de Guardiola, que han deixat el partit resolt després d'un penal comès per Cisma sobre Cesc i que s'ha encarregat de transformar Messi. I ja van 50 gols de l'argentí aquesta temporada.
El segon gol del FC Barcelona ha refredat el partit a El Sardinero, i ha permès Guardiola donar alguns minuts a Tello, Keita i Adriano, que han entrat per Cuenca, Xavi i Pedro. Els tres punts estaven assegurats